Implant Par Pret

PRETUL UNUI IMPLANT DE PĂR FUE ÎN BUCURESTI

Cercetarea asupra implantului de păr de extracție a unității foliculare (FUE) cuprinde o varietate de informații pe care doriți să le cunoașteți, inclusiv tipul de procedură necesară, chirurgul și cel mai important, în unele cazuri, prețul unui implant de păr – sursa implantdeparpret.ro

 

Este dificil să găsiți un pret final al implantului de păr FUE. Majoritatea chirurgilor și consilierilor vor ezita să vă ofere un pret înainte de prima consultație. Aceasta nu este o tehnică de vânzare- este important să înțelegeți că prețul unui implant de păr este individual și va depinde de o serie de factori care pot fi evaluați doar în timpul unei consultații.

Care este pretul mediu al unui implant de păr FUE în București

Puteți obține o cifră exactă despre cât va preta un implant de păr FUE doar în timpul primei consultații când se realizează și o evaluare a scalpului. Nevoile fiecărui pacient sunt diferite iar noi preferăm să lucrăm cu fire de păr, nu grefe, asigurându-ne că doar cei mai puternici și mai sănătoși foliculi sunt implantați, rezultând în cele mai bune rezultate posibile.

 

La clinica noastră pretul mediu al unui implant de păr FUE este de 1000-1500 euro.

Cum variază pretul unui implant de păr FUE în funcție de zona aleasă?

Pretul unui implant de păr cu extracție unitară foliculară (FUE) depinde de zona sau zonele capului pe care pacientul ar dori să le trateze. Există trei secțiuni:

Zona A – Miez frontal, linia părului și tâmplele

Zona B – Mid-core

Zona C – Coroana

Zona implantată a scalpului poate modifica pretul implantului de păr FUE. De exemplu, dacă vi se tratează doar linia părului sau tâmplele, această zonă este mai mică comparativ cu situația în care vi s-ar trata coroana, ceea ce înseamnă că numărul firelor de păr va fi diferit.

 

Căderea părului poate varia, de asemenea, de la pacient la pacient, motiv pentru care preferăm ca pacienții noștri să vină pentru o evaluare individuală, unde vă putem oferi un pret precis pentru implantul dvs. de păr FUE.

 

Procedura de implant de păr FUE

 

Pretul implanturilor de păr FUE diferă de pretul implanturilor de păr FUT?

Un implant de păr FUE este cea mai minim invazivă metodă de efectuare a unui implant de păr datorită tehnicii avansate și experienței chirurgilor necesari, prin urmare, pretul unui implant de păr FUE va fi în medie mai mare decât un implant de păr FUT . Dar beneficiile unui implant de păr FUE acoperă mai mult decât cheltuielile suplimentare.

 

Care sunt pericolele implanturilor de păr la un preț scăzut?

Calitatea muncii desfășurate, experiența și abordarea etică a chirurgului și a echipei medicale ar putea fi mult mai puțin reputabile într-un implant de păr la un preț mai scăzut, acest lucru reflectându-se în rezultatul final al implantului de păr. Dacă tratamentul nu este un succes, există pericolul ca un tratament suplimentar în viitor să nu fie posibil, din cauza daunelor cauzate zonei donatoare.

 

Care sunt alternativele sigure și ieftine la un implant de păr FUE?

Oferim tratamente alternative la un implant de păr FUE și acestea includ medicamente aprobate de FDA, cum ar fi minoxidil (5%) cremă și finasteridă (medicamente orale). Acestea sunt singurele medicamente aprobate de FDA disponibile pentru pacienți și sunt recomandate de majoritatea chirurgilor care efectuează implanturi de păr.

 

Medicamentele sunt doar o măsură de precauție pentru a ajuta la încetinirea și, eventual, la stoparea procesului de cădere a părului. De asemenea, pot îngroșa firele de păr mai fine, lucru care va îmbunătății aspectul scalpului.

Este important de înțeles faptul că medicamentele nu pot determina creșterea părului nou, în aceste cazuri, veți avea nevoie de un implant de păr FUE, dar sfătuim pacienții să ia oricare dintre aceste medicamente timp de 6 luni.

 

De ce să alegeți clinica privată pentru un implant de păr de extracție a unității foliculare (FUE)?

 • FUE este un tratament minim invaziv, efectuat sub anestezic local.
 • Folosim cele mai bune instrumente pentru a minimiza trauma la nivelul scalpului.
 • Chirurgii noștri au mulți ani de experiențăîn FUE (extracția unității foliculare) și tratează sute de pacienți în fiecare an.
 • Nu veți avea nevoie de cusăturidupă tratament, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este redus în comparație cu operația Strip (FUT).
 • Datorită abilităților și tehnicilor noastre avansate, rezultatele pot fi nedetectabile.
 • Veți fi liberi să purtați părul lung sau scurt post-tratament cu cicatrici minime.
 • Lucrăm după păr, nu pe grefă– acest lucru asigură faptul că doar cei mai puternici și mai sănătoși foliculi sunt selectați pentru procedura de implant.
 • Foliculii sunt implantați în direcția naturală a creșterii părului,ceea ce înseamnă că rezultatul va părea natural.
 • Există o liniede asistență pentru pacienți valabilă 24 de ore pentru a ne asigura că sunteți întotdeauna în mâinile cele mai bune.
 • Oferim informații complete pentru pacienți, în fiecare pas al procesului.
 • Facilități remarcabile.